Extra korting en winacties als member! - Gratis aanmelden

Dolfinarium kortingsbonnen

Alle kortingscodes & aanbiedingen van oktober 2016
Dolfinarium kortingscodes
Koop je entreetickets en e-tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk nog voordeliger met onze kortingsacties, kortingsbonnen en aanbiedingen. Zo bestel je eenvoudig kaartjes met extra korting bij Dolfijnekorting.nl. Kijk hieronder voor alle acties en maak jouw dagje uit extra goedkoop. Bezoek direct Dolfinarium >
 

Met extra voordeel naar het Dolfinarium concert van Frans Bauer

Geldig: verlopen
 
Blijf op de hoogte van onze exclusieve kortingscodes en aanbiedingen
 
 
 
 

Meer informatie over Dolfinarium

Dolfinarium is het leukste dierenpark in Nederland. Dolfinarium is een park voor dolfijnen en andere dieren die in het water leven. Je kunt zien hoe deze dolfijnen en andere dieren met hun trainers spelen en soms zelfs met de gasten contact leggen! Dit park zorgt echt voor een onvergetelijke dag voor het hele gezin, vol met dierbare herinneringen.

Zo kan je dolfijnenmoeders met hun baby’s bekijken voor een meters lange glaswand. Kijk naar diverse shows met dolfijnen, walrussen en andere dieren. Je kunt hier meer dan 10 spetterende shows en voorstellingen bekijken. Dit alles maakt het tot een dag die je nooit meer zal vergeten. Leuk voor jong en oud, en daarnaast ook nog erg leerzaam. Ontdek het nu zelf in Dolfinarium Harderwijk en bestel jouw toegangskaartjes nu online met extra korting bij Dolfijnekorting.nl.