Extra korting en winacties als member! - Gratis aanmelden

Jumper kortingscode

Alle kortingscodes & aanbiedingen van oktober 2016
Jumper kortingscodes
Met een Jumper kortingscode bestel jij in deze winkel direct voordeliger. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op je huisdierverzekering als je gebruik maakt van een actie. Geniet van de webdeals en geniet nog meer van jouw huisdier. Kijk hier voor alle kortingsbonnen en voordeelacties van de (web)winkel van Jumper. Bezoek direct Jumper >
 

Bereken vrijblijvend je huisdierverzekering premie op Jumper.nl

Geldig: verlopen
Daarbij krijg je na het afsluiten van de verzekering eenmalig 10% voordeel in de Jumper shop.
 
Blijf op de hoogte van onze exclusieve kortingscodes en aanbiedingen
 
 

Meer informatie over Jumper

Jumper is dé diersuper met artikelen, voeding en huisvesting voor dieren. Bij Jumper vind je onder andere voeding voor honden, katten en knaagdieren, grasrollen voor het konijn, speeltjes voor de kat, vissenvoeding en schelpenzand voor de vogelkooi. Jumper heeft verscheidene vestigingen door heel Nederland, wel meer dan 50 stuks. Dus de kans is groot dat er een Jumper bij jou in de buurt zit. Op Jumper.nl vind je veel informatie over de producten die je in de winkels kunt verkrijgen, opzoeken waar een Jumper bij jou in de buurt zit en hier vind je ook informatie over het aanschaffen van een huisdier en wat je er precies voor nodig hebt voordat je het dier in huis haalt.

Ook kun je via deze website een huisdierenverzekering afsluiten, je premie berekenen of de huisdierenverzekering folder downloaden zodat je alles op je gemak door kunt lezen. Ook heeft de website van Jumper een leuk hoekje speciaal voor kinderen, waar ze wallpapers kunnen downloaden of kleurplaten uit kunnen printen. Voor vragen over artikelen, openingstijden, aanschaffen van dieren, andere vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de medewerkers van Jumper middels het contactformulier. Na verzending zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden. Om op de hoogte te blijven van leuke acties en nieuwe artikelen kun je Jumper volgen via Facebook of Twitter. Geregeld komen hier leuke nieuwtjes en acties voorbij.