Extra korting en winacties als member! - Gratis aanmelden

VriendenLoterij kortingscodes 2015

Alle kortingscodes & aanbiedingen van oktober 2016
VriendenLoterij kortingscodes
Met een vriendenloterij cadeau code, prijscode of waardebon kan jij loten goedkoper bestellen. Ook leuk voor een verjaardag of als ander cadeau aan jouw vrienden. Speel nu mee en wie weet win jij met vrienden wel een prachtig geldbedrag waar je de komende tijd flink van kan genieten. Bezoek direct VriendenLoterij >
 

Speel mee met de Vriendenloterij en win voor jezelf en je vrienden

Geldig: onbekend
Als jij meespeelt met de Vriendenloterij wint echt iedereen! Jij wint zelf namelijk €1.000.000 én je vrienden winnen €1.000.000 als jij de jackpot wint. Daarbij speel je mee voor goede doelen zodat ook de rest van de wereld er een beetje beter van wordt. Je maakt wekelijks kans op mooie prijzen zoals € 1 miljoen, auto's, televisies en vele andere prijzen. Iedere keer dat jij wint, winnen 3 geselecteerde vrienden ook!
 
Blijf op de hoogte van onze exclusieve kortingscodes en aanbiedingen

Word lid en ontvang een cadeaukaart t.w.v. €20 of €20 cash

Geldig: verlopen
 
 
 
 

Meer informatie over VriendenLoterij

Soms heb je wel eens zo’n gesprek waarin jullie samen dromen over het winnen van die jackpot en wat je dan met dat geld zou doen. En hoe leuk is het om deze dromen samen met vrienden te verwezenlijken? Dat is toch wel het mooiste dat er is!

Daarom is er de Vriendenloterij. Je wint met z’n allen. Iedereen kan doen met het geld wat ze er mee willen doen. Desnoods leg je gewoon allemaal wat geld in, om op een vakantie te gaan die je nooit meer vergeet. Daarom is de Vriendenloterij de meest sociale loterij. Je hoeft niet meer te delen, iedereen heeft het. Kijk op Vriendenloterij.nl voor de prijzen en jackpotten die je kan winnen.