Bandenshop kortingscodes 2017

Alle geldige Bandenshop kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Bestel goedkope vier seizoensbanden

Toegevoegd: 13 mei 2017
Verloopt: 18 juni 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Het grootste assortiment autobanden online vind je op www.bandenshop.nl. Deze online winkel heeft winterbanden, zomerbanden, vier seizoenenbanden, run flat banden en autobanden voor de SUV 4x4. Met de bekende merken zoals Vredestein, Goodyear en Bridgestone weet je zeker dat je een uitstekende kwaliteit band onder je auto krijgt waar je lang plezier aan zal beleven. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want de Banden Shop heeft tevens uitstekende en lage prijzen. Dankzij de configurator op de website kun je de gegevens van de autobanden invullen die jij zoekt voor je auto. De configurator gaat dan meteen voor je op zoek en toont alleen de autobanden die aansluiten aan jouw gegevens en wensen. Vanaf dat punt kun je gemakkelijk je autobanden bestellen en online betalen via onder andere iDeal of overschrijving. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen bij één van de fysieke winkels in Drachten, Den Haag, Zoetermeer, Etten-Leur, Nijmegen of Tilburg. Daar kun je uiteraard met pin of contant betalen. Voor vragen of als je advies nodig hebt, kun je Bandenshop.nl zowel telefonisch als per e-mail contacteren. Zowel per telefoon als per e-mail is de klantenservice elke dag van de week bereikbaar.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Bandenshop gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Bandenshop? Bespaar met 1 actuele Bandenshop kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van mei 2017.

Direct naar: 
bandenshop.nl

Waarom meer betalen dan nodig bij de Bandenshop.nl als je ook gebruik kan maken van deze spectaculaire online acites. Zo kan je gebruik maken van de Bandenshop couponcode om extra voordeel te pakken, daarnaast hebben we ook nog een lijstje gemaakt met alle aanbiedingen die momenteel draaien. Neem daarom snel een kijkje in de webwinkel van Bandenshop en begin direct met besparen.

Categorie: 
Auto & Vervoer