BankGiro Loterij kortingscodes 2018

Alle geldige BankGiro Loterij kortingen, codes en acties van 2018

Deel een Code

Speel mee en ontvang een Gratis Cadeaupakket t.w.v. €80

Geldig vanaf 5 Mrt t/m 23 Apr 2018

Speel mee met de Bankgiro Loterij en ontvang 2 gratis museumtickets

Geldig vanaf 11 Mrt t/m 29 Apr 2018

Iedere maand kans op 250.000 prijzen bij BankGiro Loterij

Geldig vanaf 6 Mrt t/m 27 Apr 2018

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Het nummer waar al het geld naar toe kan als je wint, is meteen je lotnummer. Makkelijker kan bijna niet. Het nummer dat je al jaren hebt en waar maandelijks een mooi bedrag op wordt gestort, kan dit keer het nummer zijn waar opeens een héél mooi bedrag op wordt gestort. Want met de BankGiro Loterij maak je elke maand kans op geweldige geldprijzen die niet mis zijn.

Naast de jackpot die je kan winnen, steun je ook nog eens meerdere goede doelen door mee te doen aan de BankGiro Loterij. De meeste goede doelen zijn musea, maar ook het Prins Bernhard Cultuurfonds en stichting Doen behoren tot de lijst. Jouw rekeningnummer is je lot en daar kan je zomaar veel geld mee winnen met Bankgiroloterij.nl.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor BankGiro Loterij gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Gratis dagje uit naar keuze met de Bankgiro Loterij
€20 gegarandeerd op je rekening en een extra gratis lot
Gratis €15 iTunes cadeaubon bij de BankGiro Loterij

Korting bij BankGiro Loterij? Bespaar met 3 actuele BankGiro Loterij kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van maart 2018.

Direct naar: 
bankgiroloterij.nl

Speel mee met de BankGiro Loterij en betaal minder dankzij een special, actie of leuke webdeal. Zo kan jij met je eigen rekeningnummer meespelen en win je misschien wel een geweldige geldprijs. Neem snel een kijkje bij de verschillende aanbiedingen en profiteer ervan!

Categorie: 
Overig

Vergelijkbare webwinkels

Fancy Feestwinkel Allposters TopRC Lifestyle Deal