Bikesplaza kortingscodes 2017

Alle geldige Bikesplaza kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Veel korting op deze showroommodellen van BikesPlaza

Geldig vanaf 1 Sep t/m 23 Okt 2017

Bekijk ook de handige en goedkope gadgets van Bikes Plaza

Geldig vanaf 13 Sep t/m 24 Okt 2017

Tot 52% voordeel op een fiets met het fietsplan

Geldig vanaf 2 Sep t/m 30 Okt 2017

Bikesplaza outlet: fietsen voor stuntprijzen

Geldig vanaf 15 Sep t/m 22 Okt 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.

BikesPlaza is een fietsenhandel, met een ruim assortiment aan alle soorten fietsen en scooters. Bikesplaza heeft veel verschillende fietsen, en voor elk gewenst budget. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige fietsen tegen een zeer lage prijzen. Wij hebben een breed assortiment, zoals: toerfietsen, mountainbikes, hybrids, kinderfietsen, elektrische fietsen en verschillende accessoires.

 

Je bestelling wordt per doos naar jouw adres verzonden. Je hoeft in de meeste gevallen alleen de trappers, het zadel en stuur te monteren. Uiteraard zijn de medewerkers van BikesPlaza altijd bereidt u te assisteren bij het monteren van uw nieuwe fiets. Wil je ook je nieuwe fiets gemonteerd en afgesteld hebben dan kost dit bij BikesPlaza maar €17,50 extra.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Bikesplaza gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

15% korting op transportfietsen bij Bikesplaza.nl

Korting bij Bikesplaza? Bespaar met 4 actuele Bikesplaza kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van september 2017.

Direct naar: 
Bikesplaza.nl

Betaal minder voor fietsaccessoires met een BikesPlaza kortingscode of speciale actiekorting. Ook uitverkoop kan ervoor zorgen dat je direct kan besparen op een nieuwe fiets of handige en nuttige producten voor jouw fiets. Profiteer direct en vergeet zeker niet om te kijken tussen onze koopjes.

Categorie: 
Auto & Transport