British Airways promotiecodes 2019

Alle geldige British Airways kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Speciale aanbiedingen bij British Airways

Geldig vanaf 13 Jan t/m 27 Feb 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.

British Airways is het grootste luchtvaartmaatschappij in de Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is British Airways een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa met een groot aantal vluchten vanuit Europa met bestemmingen in Noord-Amerika. Daarnaast vliegt deze maatschappij naar meer dan 150 bestemmingen over de hele wereld, en in samenwerking met andere partners zelfs naar meer dan 600 bestemmingen! We kunnen wel stellen dat British Airways een van de weinige maatschappijen is die naar alle continenten van de wereld vliegt.

 

Vliegen met British Airways zorgt ervoor dat je zakenreis of vakantie goed begint. Op de intercontinentale vluchten kun je kiezen uit de klassen First, Club World Traveller Plus en World Traveller. Bij Europese vluchten kan je kiezen uit de kassen Club Europe en Euro Traveller. Door de verschillende klassen is altijd wel een plek waar jij je lekker voelt.

 

Ben je een frequente reiziger? Dan heb je bij British Airways nog de mogelijkheid om mee te doen in het programma Executive Club. In dit programma kun je zogenaamde ‘Avions’ verdienen die ingewisseld kunnen worden voor gratis vluchten, kortingen en upgrades naar hogere reisklassen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor British Airways gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

British Airways uitverkoop voor lage ticketprijzen

Korting bij British Airways? Bespaar met 1 actuele British Airways kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
britishairways.com

Vlieg je regelmatig voor je werk? Of ben je gek op stedentrips en vliegvakanties? Neem dan snel hier een kijkje voor alle promotion code, actiecode, vouchers en overige webdeals waarmee je kan besparen op vliegtickets van British Airways. Zo vlieg je nog goedkoper de wereld over!

Categorie: 
Vliegtickets