Comfortland kortingscodes 2017

Alle geldige Comfortland kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code
(Er zijn geen actieve codes)

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Bij Comfortland.nl kunt u eenvoudige hulpmiddelen bestellen om het leven in uw eigen omgeving een stuk veiliger, gemakkelijker en vooral comfortabeler te maken. Comfortland zorgt er voor dat u zo lang mogelijk, zelfstandig in de vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Comfortland heeft een flink aantal van deze producten bij elkaar gezocht en in een webwinkel samengevoegd. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een badlift, toiletstoelen, verhogers, muursteunen en nog veel meer producten die u in en rondom uw huis kunt gebruiken.

In deze online winkel kunt u eenvoudig zoeken, bestellen en betalen.  Uw bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Wanneer u boven de 75 Euro wordt uw bestelling helemaal gratis verzonden. Betalen kan via IDEAL, Paypal, overschrijving en met extra kosten kunt u ook betalen via acceptgiro achteraf en met Rembours

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Comfortland gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Comfortland kortingsbon 10% voordeel
comfort10
Kortingscode 10% korting bij Comfortland
comfort6610

Korting bij Comfortland? Bespaar met 0 actuele Comfortland kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
comfortland.nl

Comfortland is de webwinkel voor thuiszorgproducten. Alles om comfortabel te wonen en ouder te worden zijn hier in de online shop te vinden. Profiteer daarnaast van een Comfortland.nl kortingscode, aanbieding of acties en pak zo direct korting op bestellingen. Dubbel handig, want je hoeft de deur niet uit en het is nog goedkoper winkelen ook...

Categorie: 
Huis & Tuin