CZ kortingscodes 2017

Alle geldige CZ kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Betaal je CZ zorgverzekeringspremie in een keer voor extra voordeel

Toegevoegd: 12 juni 2017
Verloopt: 01 augustus 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
CZ is gespecialiseerd in zorgverzekeringen, hierdoor weet jij zeker dat je bij deze verzekeringsmaatschappij altijd goed gedekt bent. Op CZ.nl kan jij je gemakkelijk de gewenste dekking bekijken en afsluiten. Met heldere premies en duidelijke voorwaarden weet je precies waar je aan toe bent bij deze zorgverzekeraar.

CZdirect.nl is speciaal voor jongeren, deze online zorgverzekering is erop gericht dat je alles online kan regelen zoals het veranderen van je verzekering en het indienen van declaraties. Bij CZdirect betaal je natuurlijk ook alleen voor wat jij nodig hebt, dat scheelt dus in overbodige kosten. 

Erg prettig is dat je online zorgadvies kan vragen bij CZ, zodat je met een vraag over jouw gezondheid bij een specialist terecht kan en niet bent overgeleverd aan rare forums met onbetrouwbare antwoorden.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor CZ gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij CZ? Bespaar met 1 actuele CZ kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
cz.nl

Scoor een goede deal dankzij een CZ zorgverzekering korting, aanbieding of voordeelactie. Standaard betaal je alleen voor wat jij nodig denkt te hebben, dat scheelt al geld, maar met een leuke webdeal zit er misschien nog wel meer voordeel in.

Categorie: 
Verzekering & Financieel

Vergelijkbare webwinkels

Yarden Van De Bron Powerpeers VGZ Allianz