Direct Ferries kortingscodes 2019

Alle geldige Direct Ferries kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Bespaar met deze kortingsacties van Directferries

Geldig vanaf 14 Jan t/m 23 Feb 2019

Veertocht van Calais naar Dover nu al vanaf €30 te boeken online

Geldig vanaf 14 Jan t/m 26 Feb 2019

Boek een goedkope minicruise via Directferries.nl

Geldig vanaf 15 Jan t/m 24 Feb 2019

Alle Direct Ferries aanbiedingen op een rij

Geldig vanaf 11 Jan t/m 21 Feb 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.

Een ruime selectie van veerbootroutes vind je op Directferries.nl. Direct Ferries biedt onder andere overtochten aan van Calais naar Folkestone, van Kiel naar Oslo, van Barcelona naar Mahon en van Hoek naar Holland naar Harwich. De veerboten nemen onder andere routes van Frankrijk om Corsica, van Nederland om Engeland en van Spanje om Ibiza. De keuze is zeer ruim, namelijk meer dan 1200 routes, en ze worden door bekende veerbootmaatschappijen aangeboden, zoals Irish Ferries, DFDS Seaways en Stena Line. De selectie van Direct Ferries bevat 70 veerbootmaatschappijen dus de keuze is zeer ruim.

Dankzij het vergelijkingssysteem kan Direct Ferries meteen voor je op zoek naar de meest voordelige routes en veerbootmaatschappijen zodat je nooit teveel betaalt. Via Direct Ferries heb je de mogelijkheid om je favoriete route te boeken en aan te geven met hoeveel personen je wilt reizen. Daarna kun je je persoonlijke gegevens invoeren en een betalingsoptie kiezen. Het is mogelijk om met je creditcard of via PayPal direct te betalen. Ook is het via Directferries.nl mogelijk om een accommodatie uit te zoeken waar je wilt verblijven.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Direct Ferries gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

4-daagse retour Engeland voor slechts 69 euro bij Direct Ferries
15% korting op de Grimaldi lines
Bespaar tot 40% op een overtocht naar Engeland

Korting bij Direct Ferries? Bespaar met 4 actuele Direct Ferries kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
directferries.nl

Een Direct Ferries kortingscode of last minute helpt jou snel en gemakkelijk te besparen. Ook met een Directferries.nl aanbieding kan jij een stuk voordeliger boeken op deze handige boekingssite voor overtochten.

Categorie: 
Reizen