Duke Toys actiecodes 2017

Alle geldige Duke Toys kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Bespaar met deze Duke Toys aanbiedingen

Toegevoegd: 10 juni 2017
Verloopt: 31 juli 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Duke Toys heeft de grootste collectie houten speelgoed voor alle kinderen van elke leeftijd. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor houten speelgoed omdat het meestal langer meegaat dan speelgoed van plastic en omdat het duurzaam is. Bovendien is speelgoed van hout leerzaam en prikkelt de motoriek en fantasie van een kind.

Duketoys.nl is een online webshop met enorm veel speelgoed. Er is dus voor iedereen een keuze te maken. Een houten poppenwiegje, een prachtig poppenhuis, een klassiek houten hobbelpaard voor de kleine cowboy, muziekinstrumenten, houten keukentjes, gereedschap en speelgoed voor buiten is nog maar een kleine greep uit de ruime collectie met houten speelgoed op Duketoys.nl.

Uiteraard heeft Duke Toys ook geweldige cadeaus voor verjaardagen: een leuk houten theeservies voor meisjes, een houten racebaan voor de snelle jongens, dominostenen, dokterssetjes, puzzels en leuke spelletjes, zoals mikado en croquet. Maar ook voor bijvoorbeeld de feestdagen heeft Duke Toys leuke houten artikelen. Een houten kerststal leert de allerkleinsten al meteen het ware verhaal over hoe Kerstmis is ontstaan.

Bij Duketoys.nl kun je heel eenvoudig en veilig online je bestelling plaatsen. Betalen kan via iDeal, PayPal of overschrijving. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen bij het magazijn in 's-Hertogenbosch en daar te betalen. Als je jouw bestelling toch wilt laten bezorgen, worden slechts eenmalig €6,25 verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte van je bestelling. Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier of bellen naar de klantenservice. Als je eens vrijblijvend wilt rondkijken in het magazijn, kun je hiervoor eerst een afspraak maken.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Duke Toys gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Duke Toys? Bespaar met 1 actuele Duke Toys actiecodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
duketoys.nl

Door te profiteren van een Duke Toys kortingscode kan jij voor nog lagere prijzen winkelen bij deze shop. Ook door gebruik te maken van een deal of voordeelactie kan je vele procenten besparen. Neem snel een kijkje in deze speelgoedwinkel op internet en bestel voor een aantrekkelijke prijs met een leuke deal.

Categorie: 
Baby & Kids