HostelWorld kortingscodes 2019

Alle geldige HostelWorld kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Hostelworld deal: boek een dorm in Londen vanaf €5,81

Geldig vanaf 31 Dec t/m 18 Feb 2019

Jouw HostelWorld boeking 100% bevestigd of ze geven je $50

Geldig vanaf 13 Jan t/m 21 Feb 2019

Top Amerika deals van HostelWorld

Geldig vanaf 1 Jan t/m 19 Feb 2019

HostelWorld Gold Card: betaal geen administratiekosten

Geldig vanaf 2 Jan t/m 2 Mrt 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.

Op Hostelworld.com kun je zoeken naar meer dan 35.000 accommodaties in 180 landen. De type accommodaties waarnaar je kunt zoeken en meteen kunt boeken zijn hostels, bed en breakfasts, hotels, appartementen en campings. Deze zijn gevestigd in onder andere Afrika, Azië, Italië, Nederland, Engeland en andere landen in Europa. Boek je bij Hostelworld.com, dan is je boeking gegarandeerd 100% en betalen kan direct met je creditcard. Mochten er vragen zijn over een boeking, een accommodatie of op- en aanmerkingen, dan kun je de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:30 uur of een e-mail verzenden waarna de medewerkers van Hostelworld.com je zo spoedig mogelijk zullen benaderen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor HostelWorld gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

30% korting bij Aura Thematic Hostel op HostelWorld.com
15% korting bij Suneta Hostel Khaosan op HostelWorld.com
10% korting bij Glur Bangkok Hostel bij HostelWorld.com
20% korting op Le Montclair Montmartre bij HostelWorld.com

Korting bij HostelWorld? Bespaar met 4 actuele HostelWorld kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
hostelworld.com

Boek een hostel goedkoper met een HostelWorld kortingscode of gold card nummer. Daarbij kan je natuurlijk ook profiteren van een last minute op Hostelworld.com. Maak gebruik van een aanbieding en betaal minder voor een overnachting.

Categorie: 
Reizen