Jambo Safari Club kortingscodes 2017

Alle geldige Jambo Safari Club kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Vraag de gratis brochure van Jambo Safari Club aan

Toegevoegd: 06 juni 2017
Verloopt: 28 juli 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Bij Jambo Safari Club heb je de kans om een onvergetelijke Safari vakantie te beleven. Deze club bestaat reeds tientallen jaren en hebben enorm veel ervaring in het organiseren van luxe vakanties, reizen en safari's naar Zuid-Afrika, Kenia, Oeganda, Namibië, Zambia, Mozambique, Tanzania, Mauritius, Seychellen en Madagaskar.

Vroeger dacht je misschien bij het woord 'safari' aan de vreselijke trofeeën als slagtanden en huiden van tijgers en andere Afrikaanse dieren. Tegenwoordig word dit woord gelukkig geassocieerd met natuur, tochten met jeeps, avontuur en langgerekte stukken land waar gnoes en zebra's staan te grazen en leeuwen lui in het zonnetje liggen. Safari betekent in de taal Swahili 'reis' en dat is precies wat Jambo Safari Club aanbiedt. Op Jambo.nl vind je dan ook een ruim aanbod van reizen. Je kunt kiezen uit een standaard reis of een reis op maat. Jambo Safari Club is aangesloten bij SGR en ANVR, wat aanduidt dat deze organisatie betrouwbaar is.

Op Jambo.nl kun je de reis van je dromen vinden en een gratis offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om de brochure thuis te laten bezorgen. Hierin vind je nog meer informatie over de landen en de reizen. Voor eventuele vragen kun je het ervaren team bereiken per telefoon op werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. De medewerkers staan je graag te woord.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Jambo Safari Club gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Jambo Safari Club? Bespaar met 1 actuele Jambo Safari Club kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
jambo.nl

Bekijk hier of er een Jambo Safari Club last minute, voordeelactie of vroegboekkorting actief is en profiteer van een topdeal! Zo kan jij op een prachtige rondreis naar een geweldig land voor een lager tarief. Met de vele unieke bestemmingen kan jij hier zeker een leuke vakantie vinden.

Categorie: 
Reizen & Vrije Tijd