Kaartje2go actiecodes 2018

Alle geldige Kaartje2go kortingen, codes en acties van 2018

Deel een Code

Eerste kaartje gratis bij Kaartje2Go!

Geldig vanaf 13 Dec t/m 22 Jan 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Via de website van Kaartje2go is het mogelijk om zelf je eigen persoonlijke kaartjes te maken en direct te laten versturen. Zo maak je binnen een paar stappen een geboortekaartje, trouwkaart, uitnodiging, verjaardagskaart of andere type kaartjes. Je kunt bijvoorbeeld met Kaartje2go een eigen digitale foto uploaden en zo een unieke kaart creëren. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen uit diverse designs van Kaartje2go.nl. Naast het direct versturen van deze kaartjes kan je deze ook bij je thuis laten bezorgen mocht je bijvoorbeeld nog een persoonlijke handgeschreven tekst erop willen zetten.

Waarom je kaartjes maken via kaartje2go?
- Eenvoudig online maken en direct laten versturen
- Persoonlijke kaarten maken met eigen foto's
- Simpel adressen invoeren en versturen (bijv. via excel)
- Setjes kaarten worden GRATIS bezorgd
- Vaak leuke aanbiedingen rond speciale dagen (kerst, valentijn, etc.)
- Handige (verjaardag)alarm om zo nooit een kaartje vergeten te sturen
- Direct tot wel 40% korting

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Kaartje2go gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Kaartje2go? Bespaar met 1 actuele Kaartje2go kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van december 2018.

Direct naar: 
kaartje2go.nl

Deze kaartjes nog voordeliger maken en laten versturen via de website van Kaartje2go.nl? Dan kan je ook gebruik maken van de door ons verzamelde kortingsacties en actiecodes van Kaartje2go. Kijk hier dus snel naar alle deals van Kaartje 2 Go en ga direct naar de website om deze voortaan met extra voordeel te maken.

Categorie: 
Overig