Koning Kaart kortingscodes 2019

Alle geldige Koning Kaart kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Bij Koning Kaart nu zelf je kerstkaarten maken

Geldig vanaf 7 Jan t/m 2 Mrt 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Maak zelf snel en eenvoudig online de leukste kaartjes via Koningkaart.nl. Via deze site is het mogelijk om kaarten te bestellen en te laten versturen. Hier vind je een ruime keuze van 1000+ kaarten die je zelf eenvoudig kunt personaliseren of aanpassen. Kies uit frames, illustraties, lettertypes en kleuren om deze kaarten helemaal naar wens aan te passen. Het is ook mogelijk om een eigen foto toe te voegen op bijvoorbeeld een geboortekaart of adoptiekaart.

Wil je zeker zijn dat je kwaliteit in huis haalt, is het mogelijk om via Koning Kaart eerst een proefdruk te bestellen. Zo kan je op jouw gemak de gemaakte kaart keuren. Ook kan je hier voor verjaardagen, verhuizingen, etc. alvast een kaart klaarzetten met adres en datum, en KoningKaart.nl zorgt er dan voor dat de kaarten op de juiste datum op de mat vallen bij de geadresseerden.

Je kiest via Koning Kaart uit een grote collectie geboortekaartjes, doptiekaartjes, trouwkaarten, kerstkaarten, verjaardagskaarten, valentijnskaarten, beterschapskaarten en bedankkaarten.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Koning Kaart gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Gratis proefdruk met deze Koningkaart kortingscode
GP135

Korting bij Koning Kaart? Bespaar met 1 actuele Koning Kaart kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
koningkaart.nl

Bekijk hier alle Koningkaart.nl kortingscodes, actiecodes, kortingsbonnen, vouchercodes en promotiecodes. Bekijk ook alle andere kortingen en aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe acties.

Categorie: 
Overig