LOI Kidzz kortingen 2017

Alle geldige LOI Kidzz kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Doe de gratis typecursus les bij LOI Kidzz

Toegevoegd: 02 april 2017
Verloopt: 21 mei 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Bij LOI Kidzz kan je terecht voor de leukste cursussen voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Door deze cursussen wordt het leren nog veel leuker voor kinderen. Zo kan jouw kind op een leuke manier een flinke voorsprong op school krijgen met deze kindercursussen. Bij www.loikidzz.nl kan je deze aanvragen en zo direct beginnen met leren. Van talencursussen tot typeles, het is allemaal verkrijgbaar bij LOI Kidzz en je kunt direct beginnen met leren.

Naast het ruime aanbod aan leuke cursussen en opleidingen voor kinderen kan je ook profiteer van speciale deals. Zo kan je altijd gratis kennismaken met een cursus of één online doen. Zo kan jouw kind eerst kijken of de cursus wel iets voor hem of haar is. Stimuleer het leren door de speciale cursussen van LOI Kidzz en vraag deze binnen een paar eenvoudige stappen aan. Ook leuk is dat ze vaak een gratis cadeau bij bestellingen doen. Toch mooi meegenomen!

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor LOI Kidzz gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

€20 korting op taalcursussen
€40 korting op typecursussen van LOI Kidzz
Inschrijvingsactie: Gratis horloge bij LOI Kidzz

Korting bij LOI Kidzz? Bespaar met 1 actuele LOI Kidzz kortingen, aanbiedingen en gratis acties van april 2017.

Direct naar: 
Loikidzz.nl

De leukste cursussen voor kinderen kan je bij LOI Kidzz bestellen. Doe dit in combinatie met onze korting deals en gratis acties. Vaak krijg je namelijk extra voordeel op een cursus of een gratis cadeau erbij cadeau. Wij verzamelen deze deals zodat je precies weet wanneer een actie van LOIkidzz.nl loopt. Kijk dus hier voor de promoties van LOI Kidzz.

Categorie: 
Opleidingen

Vergelijkbare webwinkels

NTI IedereenEHBO Laudius Ducktypen Studieplan