Lowlens kortingscodes 2019

Alle geldige Lowlens kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Proeflenzen nu al vanaf €5,45 per set

Geldig vanaf 15 Jan t/m 21 Feb 2019

Tot €15 korting op combisets van Lowlens

Geldig vanaf 2 Jan t/m 3 Mrt 2019

Diverse tijdelijke promotie van Lowlens bekijk je hier

Geldig vanaf 13 Jan t/m 20 Feb 2019

Tot 20% korting op daglenzen met deze Lowlens acties

Geldig vanaf 7 Jan t/m 3 Mrt 2019

Zachte maandlens deals van Lowlens vind je hier

Geldig vanaf 11 Jan t/m 17 Feb 2019

Zachte weeklens aanbiedingen van Lowlens

Geldig vanaf 7 Jan t/m 16 Feb 2019

Bekijk op deze speciale pagina alle tijdelijke Lowlens promoties

Geldig vanaf 12 Jan t/m 17 Feb 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Lowlens wordt dé online lenzenspecialist genoemd. Dit is niet voor niets, Lowlens biedt namelijk de beste producten tegen de laagste prijzen! Zo heeft de webshop op Lowlens.nl contactlenzen en vloeistof van vele bekende merken en mag dit alles aangeboden worden voor hele scherpe prijzen omdat er met lage overheadkosten wordt gewerkt. Enkele bekende merken die Lowlens levert zijn Cooper Vision, Ciba Vision, Johnson Vision en Acuvue. Ook huismerken van de meeste opticiens zijn bij Lowlens te bestellen. Voor elk type lens en vloeistof ben je bij Lowlens aan het juiste adres. Kleurlenzen, multifocaal, daglenzen, vliegtuigvriendelijke vloeistoffen. Hier vind je het allemaal.

Bestellen via de webwinkel van Lowlens is heel gemakkelijk. Jij kan onderaan de homepagina direct aanvinken wat je zoekt en komt met één muisklik op de pagina van wat je hebt aangevinkt. Daarna bestel je wat je wilt ontvangen en rekent het bedrag af via vooruitbetaling of via iDeal. Lowlens.nl rekent geen verzendkosten voor uw bestelling binnen Nederland hoe hoog of laag het bedrag van het totaalpakket ook is. Ook hoeft u niet een minimum bedrag aan producten te bestellen. Als u kiest voor één flesje vloeistof is dat ook prima. Ongeveer 80% à 90% van de bestellingen worden binnen 4 werkdagen bij u thuisbezorgd.

Lowlens heeft ook geregeld nieuwtjes, dus houd de website in de gaten zodat jij niets misloopt.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Lowlens gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Lowlens waardebon voor gratis verzending
FreeShip2013

Korting bij Lowlens? Bespaar met 7 actuele Lowlens kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
lowlens.nl

Bestel lenzen online tegen een lagere prijs door te profiteren van een Lowlens kortingscode / waardebon. Ook met speciale voordeelacties van Lowlens.nl kan jij in deze gespecialiseerde winkel direct besparen op aanschaf van nieuwe lenzen en toebehoren. Kijk hier alle kortingsacties van www.lowlens.nl.

Categorie: 
Mooi & Gezond