Multi-Vlaai actiecodes 2018

Alle geldige Multi-Vlaai kortingen, codes en acties van 2018

Deel een Code

Taart met eigen foto bestellen bij Multi-vlaai

Geldig vanaf 6 Dec t/m 28 Jan 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Op multivlaai.nl vind je de lekkerste vlaaien die je eenvoudig thuis kan laten bezorgen of kan af halen in één van de vele vestigingen bij jou in de buurt. In Limburg is het al honderden jaren bekend: er is altijd wel een gelegenheid om een vlaai te eten. De dagelijks vers gebakken vlaaien worden binnen 24 uur vervoerd naar alle Multi-vlaai vestigingen. Met meer dan 40 verschillende soorten vlaaien is er voor ieder wat wils!

Je kunt daarom kiezen uit overheerlijke vlaaien maar ook taarten en bonbons zijn hier te bestellen. Wil je een originele vlaai bestellen dan kan je ook een eigen foto of afbeelding laten drukken erop. Dit is allemaal zeer eenvoudig te regelen via de website van Multivlaai.nl

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Multi-Vlaai gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Multi-Vlaai? Bespaar met 1 actuele Multi-Vlaai kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van december 2018.

Direct naar: 
multivlaai.nl

De heerlijkste vlaaien thuis laten bezorgen en nog minder betalen ook? Bestel dan via de website van Multivlaai.nl en profiteer van diverse mooie kortingsacties. Wij verzamelen Multivlaai actiecodes, aanbiedingen en ander webvoordeel van Multi Vlaai zodat je nog goedkoper een vlaai / taart kunt bestellen via het internet. Kijk snel tussen de acties of er iets lekkers voor jou bij zit...

Categorie: 
Eten & Drinken

Vergelijkbare webwinkels

Foodora Burger King Spar Koffievoordeel Jamin