PlantEnBestel kortingscodes 2017

Alle geldige PlantEnBestel kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Plantenbestel.nl aanbiedingen: snuffel tussen deze online deals

Toegevoegd: 15 juni 2017

Maak gebruik van de aanplantservice van Plantenbestel.nl

Toegevoegd: 01 juni 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
PlantEnBestel.nl is de online webshop die planten levert aan particulieren en bedrijven die rechtstreeks vers van de kwekerij worden geleverd. Hierdoor kun je verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit en is de prijs scherp te noemen. PlantEnBestel.nl heeft onder andere vaste planten, kruiden fruitgewassen, heesters en zelfs bomen voor op het dak. Er is dan ook een zeer ruime keuze in planten en bomen te vinden in deze webwinkel. Ook als je hulp nodig hebt bij een beplantingsplan ben je bij PlantEnBestel.nl aan het juiste adres. De medewerkers hebben al vele jaren een ruime ervaring en kennis en willen je graag helpen een professioneel plantplan op te maken.

De verzendkosten van een bestelling zijn afhankelijk van de grootte. Voor een duidelijk overzicht hiervan kun je gerust op de website van PlantEnBestel.nl kijken. Tevens is het mogelijk om je bestelling af te halen bij de vestiging in Zevenhuizen. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak maken. Bij de vestiging kun je je bestelling contant betalen en je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Betaal je liever online, dan zijn er verschillende betaalmethoden, onder andere via iDeal of onder rembours. Voor overige vragen over planten of de bestelling of voor adviezen kun je altijd telefonisch terecht of een e-mail sturen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor PlantEnBestel gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

PlantenBestel kortingscode van 7,5% op jouw bestelling
0752014GIREVO
7,5% PlantEnBestel kortingscode 2015
0752014GIREVO

Korting bij PlantEnBestel? Bespaar met 2 actuele PlantEnBestel kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
Plantenbestel.nl

Voordelig online planten kopen doe je via Mijnkortingscode bij BestelenPlant.nl. Wij hebben namelijk het complete overzicht van aanbiedingen en online kortingen van Plant en Bestel. Daarnaast kan je ook nog profiteren van extra kortingen als je gebruik maakt van de PlantenBestel kortingscode. Neem snel een kijkje naar het volledige assortiment aan planten en zorg dat je goedkoper uit bent.

Categorie: 
Huis & Tuin