Plopsa promotiecodes 2017

Alle geldige Plopsa kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

7 euro korting op toegang Plopsa Coo

Toegevoegd: 11 juni 2017
Verloopt: 29 juli 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Ga heerlijk een dagje erop uit naar een pretpark van Plopsaland. In deze attractieparken is er plezier voor het hele gezin! Plopsa is een themaparkdivisie met alle figuren van Studio 100. Deze bestaat uit 4 parken: het themapark Plopsaland De Panne, de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Indoor Coevorden en de toeristische site Plopsa Coo.

De Plopsa-parken combineren de figuren van de Studio 100 met veel verschillende indoor en uitdoor topattracties. Laat de kinderen genieten van helden zoals Mega Mindy, K3, Kabouter Plop, Piet Piraat en het Huis Anubis. Op de speciale online webshop-pagina kan je met extra voordeel e-tickets bestellen voor alle Plopsa parken.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Plopsa gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

€6 korting op een Plopsa Indoor Hasselt kaartje de Plopsa kortingscode
BUMBA
Halloweenactie tot €8 bij de Plopsaparken
€10 korting en fraai geschenkdoosje bij Plopsa Funcard
Carnaval aanbieding bij Plopsa

Korting bij Plopsa? Bespaar met 1 actuele Plopsa promotiecodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
Plopsa.be

Een heerlijk bezoekje brengen aan de pretparken van Plopsa met onze acties van www.plopsa.be. Vind hier een online Plopsa kortingsbon of actiecode om te besparen op de aanschaf van toegangskaarten. Ook andere aanbiedingen zijn hier te vinden.

Categorie: 
Reizen & Vrije Tijd
Overig