Ponypark City kortingscodes 2017

Alle geldige Ponypark City kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Bij overnachting in PonyparkCity gratis Attractiepark Slagharen entree

Toegevoegd: 04 juni 2017
Verloopt: 26 juli 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Slagharen is een groot attractiepark met ruim 40 attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden. Hier heb je altijd op en top vermaak voor het hele gezin. Zo kun je bijvoorbeeld als een echte avonturier van een reusachtige wildwaterbaan gaan, heerlijk dansen met Randy & Rosie of op avontuur op het vliegende tapijt de Zwunka. Er zijn vele attracties te vinden voor zowel jong en oud. Zo mogen kids vanaf 3 jaar (90cm) onder begeleiding in veel spannnende attracties. Ook kun je heerlijk zwemmen in de zwembaden van Slagharen en heerlijk eten in één van de vele restaurants.

Via Slagharen.com is het mogelijk om een verblijf in het vakantiepark te reserveren. In de luxe lodges kom je zeker helemaal tot rust na het bezoek aan dit werfelende pretpark. Ook kun je verblijven op de camping van Slagharen. Deze beschikt over vele sanitaire voorzieningen en voor de kleintjes is er een KidsClub om jezelf even wat rust te gunnen. Kijk bij ons voor alle aanbiedingen, aanbiedingscodes en kortingen om nog voordeliger toegangskaarten te kopen of jouw verblijf te reserveren via Slagharen.com.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Ponypark City gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Ga met €9,50 korting naar Attractiepark Slagharen
Mega Piraten Festijn in pretpark Slagharen
Kortingsbon Slagharen: 5 euro korting per persoon

Korting bij Ponypark City? Bespaar met 1 actuele Ponypark City kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
Ponyparkcity.nl

Met een Slagharen.com kortingscode boek jij goedkoper voor dit attractiepark. Dankzij een tijdelijke aanbieding krijg jij eenvoudig korting voor Slagharen. Bekijk de huidige acties en bespaar direct.

Categorie: 
Reizen & Vrije Tijd