Premiertrip kortingscodes 2017

Alle geldige Premiertrip kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Premiertrip kortingscode van 8% op alle voetbalreizen naar Manchester City

Toegevoegd: 23 januari 2017
Verloopt: 28 mei 2017

€15 Premiertrip kortingscode bij aanmelding van hun nieuwsbrief

Toegevoegd: 12 april 2017
Verloopt: 30 mei 2017

Nu extra korting op voetbalreizen naar de grootste clubs van Europa

Toegevoegd: 13 april 2017
Verloopt: 31 mei 2017

Voetbalreis naar Barcelona nu al vanaf €129 via Premiertrip.eu

Toegevoegd: 31 maart 2017
Verloopt: 25 mei 2017

Voetbalreizen al vanaf €89 bij Premiertrip Sports Travel

Toegevoegd: 14 april 2017
Verloopt: 24 mei 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Wie wil nou niet een keer Barcelona tegen Real Madrid in Nou Camp meemaken. Of juist andersom in het Estadio Santiago Bernabéu. Maar Manchester, Milaan, Londen, Liverpool, Rome of Glasgow zijn natuurlijk ook geen verkeerde plekken om te bezoeken met Premiertrip Sports Travel. Allemaal steden die voetbal ademen, met clubs met een zeer rijke historie, die allemaal meedoen voor de hoogste plaatsen op de ranglijst.

Met een groep vrienden boek je heel gemakkelijk op Premiertrip Sports Travel een voetbalreis en de tickets naar jouw favoriete club. Daarnaast bepaal je helemaal zelf hoe jij wilt reizen. Jij bepaalt zelf vanaf welk vliegveld je wilt vliegen en of je in een twee, drie of nog meer sterren hotel wilt slapen. Misschien nog wel belangrijker, met Premiertrip Sports Travel bepaal jij hoe je de wedstrijd meemaakt, als een VIP of als een fanatieke supporter. Kijk op premiertrip.eu voor de mogelijkheden en alle wedstrijden die je kunt bezoeken.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Premiertrip gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Premiertrip? Bespaar met 5 actuele Premiertrip kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van april 2017.

Direct naar: 
Premiertrip.eu

Wil jij een voetbalwedstrijd in het buitenland bekijken? Maak dan gebruik dan een Premiertrip Sports Travel korting, last minute of aanbieding voor super scherpe prijzen naar vele wedstrijden in Europa. Ook een leuke deal kan ervoor zorgen dat jij extra goedkoop live een voetbalwedstrijd kan zien.

Categorie: 
Reizen & Vrije Tijd