Shapeways promo codes 2019

Alle geldige Shapeways kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code
(Er zijn geen actieve codes)

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Shapeways.com is de nieuwe manier van online producten maken, kopen en verkopen. Deze website geeft je namelijk de mogelijkheid om je eigen 3D modellen te kunnen printen en ook nog eens te kunnen verkopen. Als online shopper kan je hier ook gewoon online winkelen en de meest uiteenlopende producten bekijken en direct bestellen. Of het nou gaat om kunst, mode, sieraden, spelletjes of gadgets. Werkelijk alles is hier verkrijgbaar, en het leuke is je kunt zelf ook een webwinkel openen met je eigen 3D modellen. Als je een product bestelt kan je zelf je eigen materialen kiezen per product. Wil jij dus een mooie oorbel kopen dan kan je deze in verschillende materialen laten maken. Denk hierbij aan zilver, gold plated, plastic, zandsteen, keramiek en nog veel meer. Genoeg keuze dus om producten te maken en te bestellen.

Omdat het hier om een sociaal netwerk gaat zijn de producten zeer uiteenlopend en is het assortiment heel erg groot. Zo zit er altijd wel wat unieks bij en kan je alles op maat laten maken. Personaliseer je nieuwe smartphone hoesje bijvoorbeeld met je eigen naam. Om nog voordeliger te kunnen shoppen kan je gebruik maken van deze Shapeways kortingscode of promo code. Neem daarom snel een kijkje en profiteer ook nog eens van alle aanbiedingen en acties.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Shapeways gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

10% korting op nieuwe materialen
QFERW
Shapeways kortingscode t.w.v. 10% op alle messing producten
oc3mv

Korting bij Shapeways? Bespaar met 0 actuele Shapeways kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
shapeways.com

Laat je producten nu printen en bestel supervoordelig 3D prints met deze Shapeways promo code of kortingscode. Neem snel een kijkje en check ook de laatste aanbiedingen en kortingen van Shapeways.com.

Categorie: 
Mooi & Gezond