Shoestring kortingscodes 2018

Alle geldige Shoestring kortingen, codes en acties van 2018

Deel een Code

Alle speciale vakantie-aanbieding van Shoestring op een rij

Geldig vanaf 1 Feb t/m 2 Apr 2018

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Shoestring.nl is een touroperator van verre groepsrondreizen op basis van het vrijheid-blijheid principe. Met de reizen van Shoestring reis je wel in een groep maar krijg je uitgebreid de mogelijkheid om te gaan en staan waar je zelf wilt. Het enige waarvoor Shoestring zorgt is dat aan alles tijdens jouw reis wordt gedacht en je altijd de beste plekken van het land ontdekt.

Binnen het aanbod vind je o.a. kampeerreizen in Afrika, trekkingstochten in Nepal, boottochten op de Sunda eilanden, rondreizen in Costa Rica en veel andere speciale vakanties. Via de website kan je alle informatie rondom een reis vinden en gelijk de beschikbaarheid controleren en boeken. Doordat je bij Shoestring.nl direct boekt en er geen reisbureau's tussen zitten, zijn de prijzen ook nog een stuk scherper dan vele andere aanbieders. Op de website vind je van alle reizen foto's, films en complete informatie. Daarnaast kan je zelfs virtueel in contact komen met andere reizigers van de geboekte trip, voordat de reis is vertrokken. Leuk om elkaar alvast te leren kennen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Shoestring gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Single reis Marokko met 300 euro korting bij Shoestring
€50 korting per persoon bij Shoestring
Tot 70 euro voordeel op reizen naar Peru en Bolivia bij Shoestring

Korting bij Shoestring? Bespaar met 1 actuele Shoestring kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van februari 2018.

Direct naar: 
shoestring.nl

Unieke reizen kan je zoeken en direct boeken bij Shoestring. Boek zo avontuurlijke reizen via Shoestring.nl en bespaar direct bij het boeken met een ctiecode, aanbieding of lastminute deal. Zo ga je met korting op vakantie en houd je een extra zakcentje over voor op jouw vakantie.

Categorie: 
Reizen