Swinxs.com kortingscodes 2017

Alle geldige Swinxs.com kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Swinxs aanbieding: krijg 50 gratis credits

Toegevoegd: 05 juni 2017
Verloopt: 21 juli 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Swinxs is een ‘buitenspeelcomputer’ voor kinderen van 4-12 jaar oud. De speelcomputer werkt zonder beeldscherm en laat kinderen urenlang spelen. De speciale polsbandjes communiceren met de console waardoor Swinxs scores en andere informatie kan bijhouden.

Swinxs is een kwaliteitsproduct dat te koop is via de online shop, bij De Bijenkorf en de betere speelgoedwinkel. Met Swinxs beleef je spannende avonturen, speel je tientallen games of luister kinderen naar hun eigen favoriete muziek. De grote variëteit aan spellen spoort kinderen aan om meer te bewegen, en daarnaast de sociale interactie en creativiteit.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Swinxs.com gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Swinxs.com? Bespaar met 1 actuele Swinxs.com kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
swinxs.com

Laat jouw kinder spelend de wereld ontdekken met de games van Swinxs.com. Voor Swinxs actiecodes, kortingen en aanbiedingen ben je hier aan het juiste adres.

Categorie: 
Baby & Kids
Overig