Tegeltjes.com kortingscodes 2019

Alle geldige Tegeltjes.com kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Tegeltjes.com kortingsbon: profiteer van 25% korting

Geldig vanaf 25 Mrt

15% korting op Tegeltjes.com met de actiecode

Geldig vanaf 26 Mrt

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Op Tegeltjes.com kan je een eigen tegeltje kan maken met tekst of foto. Je kan kiezen uit verschillende soorten en maten tegels. Hierop kan je een zelf gekozen foto of tekst op laten drukken, maar je kan ook kiezen uit spreuken of standaard lay-outs. Zo zijn er speciale tegels voor de geboorte, tegels met een 17e eeuwse look en oudhollands uitziende tegels.

Hoe werkt het bestellen van een zelfgemaakte tegel? Eerst moet je de tegel kiezen die je wilt bestellen, vervolgens kies je de foto of tekst die je erop wilt hebben en daarna kan je afrekenen en de tegel laten opsturen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Tegeltjes.com gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Tegeltjes.com kortingsbon voor 10% voordeel op jouw aankoop
feestmaanden
20% Tegeltjes.com actiecode voor vaderdag
vaderdag
Tegeltjes.com nu automatisch 15% voordeel op alles!

Korting bij Tegeltjes.com? Bespaar met 2 actuele Tegeltjes.com kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
tegeltjes.com

Voordeel op zelfbedrukte tegeltjes? Doe dat met onze Tegeltjes.com kortingsbon (actiecode) of andere webacties. Zo heb jij binnen een handomdraai een tegeltje gemaakt en na het invoeren van de actiebon nog extra korting ook.

Categorie: 
Cadeaus & Gadgets