Textring kortingscodes 2017

Alle geldige Textring kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code
(Er zijn geen actieve codes)

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Textring geeft iedereen de kans om een uniek, origineel en persoonlijk cadeau te schenken aan een ieder die hij of zij liefhebt. Op Textring.eu kun je een ring laten graveren met letters en tekens die jij zelf uitkiest. Op die manier word een ring heel persoonlijk en kun je die zo laten maken zodat hij uniek is en door niemand anders wordt bezit.

Textring is een concept van Shanna Deurloo en Robert Jan Snoeks. Ze waren studiegenoten aan de kunstacademie en zijn na de opleiding verder samen gaan werken. De eerste textring onstond in 2005 toen Robert Jan Snoeks zijn eerste eigen ring ontwierp. Dankzij de enthousiaste opmerkingen en vele complimenten is het idee ontstaan om voor anderen textringen te ontwerpen. Zo kun je nu op Textring.eu ringen bestellen voor een trouwerij, geboorte, verjaardagen en andere belangrijke of minder belangrijke gebeurtenissen. Tevens is dit erg leuk om cadeau te geven.

De textringen worden in het atelier in Utrecht gemaakt maar Textring.eu biedt iedereen de kans om een unieke ring te bestellen via internet. De levertijd zal ongeveer 4 weken zijn, afhankelijk van wat je wensen zijn. Betalen kan veilig en snel met iDeal of PayPal. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via e-mail of bellen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Textring gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij Textring? Bespaar met 0 actuele Textring kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van mei 2017.

Direct naar: 
textring.eu

Betaal minder met een Textring tegoedbon, promocode of aanbieding. Zo koop jij een originele ring voor minder geld, dus neem snel een kijkje waarop je bij deze unieke winkel kan besparen op de meest originele ring die je ooit gegeven of gedragen hebt!

Categorie: 
Overig