Uber promo codes 2018

Alle geldige Uber kortingen, codes en acties van 2018

Deel een Code

UBER kortingscode van €5 gratis tegoed op jouw Uber-rit

Geldig vanaf 26 Nov t/m 16 Jan 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Laat jezelf in luxe vervoeren met de taxi-dienst van UBER. Zij hebben altijd de mooiste taxi's beschikbaar die je door middel van de handige UBER app direct kan oproepen en je vervoert naar de plek van bestemming. Doordat je jouw betaalgegevens vooraf opgeeft hoef je zelfs geen cash bij je te hebben om van deze dienst gebruik te maken. Achteraf komt de factuur en rekenen zij af door middel van jouw credit card gegevens. Alles om heerlijk in luxe vervoert te worden met de handige dienst van UBER. Tot nu toe is deze alleen in Amsterdam beschikbaar maar naar verwachting wordt deze op meerdere plekken in Nederland uitgerold. Met onze UBER promotion code / Uber.com promo code kan je tevens extra korting krijgen op ritten. Ga dus voor een high class taxi van UBER en betaal ook nog minder met onze promotiecodes, kortingscodes en andere aanbiedingen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Uber gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Uber promotiecode: 10 euro gratis tegoed op eerste rit
UBERZOMERTEGOED
uber.com promotiecode voor 10 euro tegoed
UBERZOMERTEGOED

Korting bij Uber? Bespaar met 1 actuele Uber kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van december 2018.

Direct naar: 
uber.com

Maak gebruik van onze UBER promo code (tot nu toe in Amsterdam en Rotterdam) en ontvang extra korting op een rit. Makkelijk en eenvoudig in luxe worden vervoerd door de taxi dienst van UBER. Kijk hier voor alle UBER.com kortingscodes, aanbiedingen en promoties.

Gebruik promocode UBERGRATIS10 voor 10 euro korting op jouw eerste rit.

Categorie: 
Reizen