Uber promo codes 2017

uber.com promotiecode voor 10 euro tegoed

Ontvang gratis de populairste Uber kortingscodes en aanbiedingen!

Meld je aan bij de gratis nieuwsbrief en ontvang max. 2x per week de beste acties.

Soortgelijke codes & acties

Bestel naamlabels goedkoper met het Goedgemerkt combinatievoordeel
Goedkoper uit met de voordeelpakketten van vinyl-handschoenen.nl
Prijsstunts in de De Bijenkorf outlet
Big Green Smile aanbiedingen voor veel voordeel
Alle Bresser-online.nl aanbiedingen op een rijtje
Banden nodig? Bekijk de bandenoutlet van Kwik-Fit
Goedkope domeinnaam met de Argeweb actietarieven

Meer informatie over Uber

Laat jezelf in luxe vervoeren met de taxi-dienst van UBER. Zij hebben altijd de mooiste taxi's beschikbaar die je door middel van de handige UBER app direct kan oproepen en je vervoert naar de plek van bestemming. Doordat je jouw betaalgegevens vooraf opgeeft hoef je zelfs geen cash bij je te hebben om van deze dienst gebruik te maken. Achteraf komt de factuur en rekenen zij af door middel van jouw credit card gegevens. Alles om heerlijk in luxe vervoert te worden met de handige dienst van UBER. Tot nu toe is deze alleen in Amsterdam beschikbaar maar naar verwachting wordt deze op meerdere plekken in Nederland uitgerold. Met onze UBER promotion code / Uber.com promo code kan je tevens extra korting krijgen op ritten. Ga dus voor een high class taxi van UBER en betaal ook nog minder met onze promotiecodes, kortingscodes en andere aanbiedingen.

Deel een Uber promo code

Info

Korting voor Uber? Bekijk hier de gratis Uber kortingscodes en aanbiedingen van maart 2017. Alle acties van uber.com handig op een rij.

Maak gebruik van onze UBER promo code (tot nu toe in Amsterdam en Rotterdam) en ontvang extra korting op een rit. Makkelijk en eenvoudig in luxe worden vervoerd door de taxi dienst van UBER. Kijk hier voor alle UBER.com kortingscodes, aanbiedingen en promoties.

Gebruik promocode UBERGRATIS10 voor 10 euro korting op jouw eerste rit.

WEBWINKEL URL:
uber.com

Kijk ook eens bij: 
Auto & Transport
Overig
Reizen