Wellnessbon kortingscodes 2017

Alle geldige Wellnessbon kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Sauna arrangement Dennenmarken voor €47 bij Wellnessbon

Toegevoegd: 05 mei 2017
Verloopt: 20 juni 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.

De Wellnessbon van Greenwellness.nl is hét cadeau op het gebied van beauty, gezondheid en ontspanning. Deze bon biedt voor ieder wat wils. De ontvanger van een Wellnessbon beleeft bijvoorbeeld een verwendag bij een prachtig saunacomplex of gaat lekker wandelen in de natuur met daar een heerlijk diner bij een restaurant op een prachtige locatie.

 

Daarnaast biedt www.wellnessbon.nl ook een breed scala aan natuurlijke en ongeparfumeerde verwenproducten zoals, massageolie, badolie en accessoires voor de sauna. De Greenwellnessbon is een prachtig kado en is te verkrijgen in verschillende prijsklassen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Wellnessbon gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

5 liter amandelolie nu van € 59,95 voor maar € 44,95 bij Wellnessbon

Korting bij Wellnessbon? Bespaar met 1 actuele Wellnessbon kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van mei 2017.

Direct naar: 
wellnessbon.nl

Verras iemand met de Wellnessbon van Wellnessbon.nl. Bestel met extra korting de bon met een kortingscode. Alle acties om minder geld uit te geven kan je uiteraard bij ons vinden...

Categorie: 
Mooi & Gezond