Wimdu kortingscodes 2019

Alle geldige Wimdu kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Wimdu aanbiedingen voor Amsterdam

Geldig vanaf 13 Jan t/m 25 Feb 2019

Wimdu appartement aanbiedingen Berlijn

Geldig vanaf 12 Jan t/m 17 Feb 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Wimdu is in 2011 begonnen met het aanbieden van privé accommodaties verspreid over de gehele wereld. 'Travel like a local' in het motto, wat inhoudt dat er alles aan gedaan wordt om de klanten het beste te bieden op het gebied van reizen en comfort. Wimdu heeft inmiddels meer dan 150.000 accommodaties in 100 landen en breidt zich constant uit. Met meer dan 300 medewerkers, die tevens over de hele wereld zitten, is er altijd een aanspreekpunt wanneer je vragen hebt. Enkele landen waar Wimdu accommodaties heeft zijn Spanje, Turkije, Italië en Australië. En ook als je een rustige vakantie wilt staat Wimdu graag voor je klaar met vakantiegebieden zoals Toscane, Costa Dorada en Algarve. Het grote voordeel van huren op www.Wimdu.nl is dat het wel tot 30% goedkoper is dan hotels in deze gebieden. Op Wimdu.nl kun je je favoriete accommodatie direct huren maar ook biedt Wimdu verhuurders de kans om hun accommodatie te verhuren.

Als je tijdens je verblijf contact op wilt nemen met één van de medewerkers of je hebt een vraag over je accommodatie of iets anders, kun je altijd telefonisch contact opnemen of middels het contactformulier. De medewerkers van Wimdu staan graag voor je klaar en zullen alle vragen persoonlijk beantwoorden.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Wimdu gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

€10 Wimdu kortingscode en €10 gaat naar het Rode Kruis
WimduHilft

Korting bij Wimdu? Bespaar met 2 actuele Wimdu kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
wimdu.nl

Reserveer appartementen over de hele wereld met de Wimdu vouchercode / kortingscode of andere acties van Wimdu.nl. Een zeer breed aanbod aan appartementen die je binnen een paar eenvoudige stappen kunt reserveren online. Voor zowel korte als lange verblijven in een huiselijke sfeer ben je bij www.wimdu.nl aan het juiste adres.

Categorie: 
Reizen