WinterTrex kortingscodes 2017

Alle geldige WinterTrex kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Winter Trex last-minute wintersportvakanties

Toegevoegd: 06 mei 2017
Verloopt: 30 juni 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.

WinterTrex kenmerkt zich in hun wintersportreizen door individualiteit en service. Zij organiseren voor de accommodatie en de skipas. Skilessen en skimateriaal zijn makkelijk als extra's te boeken.

 

Je kunt kiezen uit diverse (groeps)accommodaties die tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Kijk regelmatig op de site want ze hebben altijd veel leuke kortingen en aanbiedingen (last-minutes) beschikbaar.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor WinterTrex gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Korting bij WinterTrex? Bespaar met 1 actuele WinterTrex kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van mei 2017.

Direct naar: 
wintertrex.nl

Ga goedkoop op vakantie met de aanbiedingen en kortingsacties van Wintertrex.nl. Vind hier een WinterTrex tegoedbon of last minute en boek zo een wintersport tegen extra voordelig tarief online. Je kunt kiezen uit veel verschillende vakanties waarin alles tot in de puntjes is geregeld. Ben jij een fanatiek wintersporter en wil je toch wat geld besparen op een wintersportvakantie? Kijk dan hier tussen de acties van Winter Trex.

Categorie: 
Reizen & Vrije Tijd