Wunderland Kalkar kortingscodes 2017

Alle geldige Wunderland Kalkar kortingen, codes en acties van 2017

Deel een Code

Boek nu direct deze goedkope last minutes bij WunderlandKalkar.eu

Toegevoegd: 31 mei 2017
Verloopt: 30 juli 2017

Vind hier de tijdelijke acties en aanbiedingen van Wunderland Kalkar

Toegevoegd: 01 juni 2017
Verloopt: 26 juli 2017

Boek goedkoop een doordeweeks assortiment online

Toegevoegd: 07 juni 2017
Verloopt: 29 juli 2017

Download de gratis brochure van Wunderland Kalkar

Toegevoegd: 08 juni 2017
Verloopt: 17 juli 2017

Wunderland Kalkar last minutes: Boek voor de laagste prijs

Toegevoegd: 08 juni 2017
Verloopt: 19 juli 2017

Wunderland Kalkar avondarrangement vanaf €20

Toegevoegd: 01 juni 2017
Verloopt: 28 juli 2017

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Wunderland Kalkar is een all-in hotel- en attractiepark en ligt midden in het Nederrijnse landschap naast het historische stadje Kalkar. Wunderland Kalkar beschikt over comfortabele hotelkamers, gezellige restaurants, leuke bars en prachtige tuinen.

Daarnaast heb je onbeperkt verblijf tot het attractiepark Kernie’s Familiepark (seizoensafhankelijk). In dit pretpark vind je meer dan 40 verschillende attracties waaronder de 58 meter hoge “Vertical Swing”, een spannende achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen en meer. Dit familiepark biedt all-in pret voor families met kids in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar.

Bij Wunderland Kalkar betaal je altijd maar één all-in tarief voor een compleet verzorgd arrangement. Hierdoor is het eten, de drankjes, de diverse sport- en spelfaciliteiten, het entertainment, de toegang tot Kernie’s Familiepark allemaal bij de prijs inbegrepen. Op de website vind je vele verschillende arrangementen met keuze uit dag,- avond- en hotelarrangementen.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Wunderland Kalkar gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Wunderland Kalkar kortingscode voor 5 euro korting
HERFST2015
5 euro heropeningskorting bij Wunderland Kalkar

Korting bij Wunderland Kalkar? Bespaar met 6 actuele Wunderland Kalkar kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van juni 2017.

Direct naar: 
wunderlandkalkar.eu

Bekijk hier alle Wunderlandkalkar.eu kortingscodes, actiecodes, kortingsbonnen en andere gratis online promoties. Alle acties van Wunderland Kalkar hebben wij hier op een rijtje gezet. Zo kan jij hopelijk besparen op een boeking van dit fantastische familiepark en partycentrum.

Categorie: 
Reizen & Vrije Tijd