Yellowbrick actiecodes 2019

Alle geldige Yellowbrick kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

Meld je gratis aan bij Yellowbrick en voorkom boetes

Geldig vanaf 9 Jan t/m 22 Feb 2019

Wordt Yellowbrick lid en ontvang exclusief voordeel

Geldig vanaf 4 Jan t/m 3 Mrt 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Met de dienst van Yellowbrick kan je eenvoudig op veel plekken belparkeren of mobiel parkeren. Het betalen van een parkeerplek is heel eenvoudig met Yellowbrick. Via de website van Yellowbrick.nl kan je je eenvoudig aanmelden en in een paar stappen jouw kenteken aan jouw mobiele nummer koppelen.

Wanneer je dan vervolgens jouw auto parkeert in een Yellowbrick stad, geef je jouw zonecode (op het blauwe P bord boven het parkeerautomaat) door naar het nummer van Yellowbrick en het wanneer systeem uw transactie bevestigt weet je dat je vanaf dat moment parkeergeld betaalt. Wanneer je terugkomt bel je het nummer nogmaals om jezelf af te melden.

Wanneer er een parkeercontroleur langskomt scant deze jouw transponderkaart of het kenteken. Die ziet dan direct dat je betaald hebt. Op deze manier heb je nooit meer problemen dat je te weinig geld bij je hebt, dat je chipknip leeg is of dat een parkeerautomaat kapot is.

Bekijk voor meer informatie en alle plekken waar je in Nederland allemaal kunt parkeren op de website van Yellowbrick, en registreer jezelf direct om een transponderkaart aan te vragen. Parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Yellowbrick gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Actiecode Yellowbrick: registratie slechts €4
STADSPAS
Yellowbrick actiecode voor gratis registratie
STADSPAS
€10 korting als je nu klant wordt van YellowBrick

Korting bij Yellowbrick? Bespaar met 2 actuele Yellowbrick kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
yellowbrick.nl

Bekijk hier alle Yellowbrick kortingscodes, actiecodes, kortingsbonnen, vouchercodes en promotiecodes. Bekijk ook alle andere kortingen en aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe acties.

Categorie: 
Auto & Transport