Zekur kortingscodes 2018

Alle geldige Zekur kortingen, codes en acties van 2018

Deel een Code

Doe de bespaarcheck en bekijk jouw voordeel bij Zekur wonen

Geldig vanaf 5 Feb t/m 29 Mrt 2018

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
ZEKUR is de zorgverzekering voor jongeren van Univé. Ze beiden een complete zorgverzekering voor een superlage prijs. De premie bij ZEKUR is laag doordat er goede afspraken zijn gemaakt met een aantal zorgaanbieders. Je hebt de keuze uit twee pakketten zodat het geheel overzichtelijk blijft. Bekijk snel ZEKUR.nl en bekijk hoe veel geld je kan besparen door een simpele overstap!

Naast een zorgverzekering bieden ze ook woonverzekeringen en autoverzekeringen aan waarmee jij volledig gedekt bent. Zo kan jij bij deze verzekeraar eenvoudig en via internet alles regelen voor jezelf, jouw huis en jouw auto.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Zekur gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Maak kans op €50 bij Zekur Zorg
Maak kans op €450 aan Men at Work waardebonnen bij Zekur Zorg
Win een Vespa bij Zekur bij een zorgverzekering

Korting bij Zekur? Bespaar met 1 actuele Zekur kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van februari 2018.

Direct naar: 
zekur.nl

Bekijk hier alle ZEKUR.nl kortingscodes, actiecodes, kortingsbonnen en andere aanbiedingen. Zo kan je korting krijgen op diverse verzekeringen. Profiteer van de acties en sluit eenvoudig en goedkoop een verzekering af bij ZEKUR.

Categorie: 
Financieel & Verzekeringen