Over Mijnkortingscode .nl

Bent u op zoek naar kortingscodes en aanbiedingen om goedkoper online te winkel op het internet? Mijnkortingscode.nl is de #1plek voor het vinden van alle soorten kortingen in Nederland. Hier verzamelen wij alle online kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties. Wij werken met veel verschillende partners die ons dagelijks voorzien van de beste kortingscodes en deals. Deze acties verzamelen wij en hebben we voor onze bezoekers in een handig overzicht geplaatst. Zoek hierdoor eenvoudig jouw favoriete webwinkel of het product waar je op wilt besparen, en pak zo eenvoudig korting tijdens het online winkelen.

Mijnkortingscode.nl is onderdeel van Scoupr.com, een wereldwijd korting-platform actief in 10+ landen. Zo creëren wij het beste aanbod van kortingen in o.a. Nederland. Door middel van diverse API koppelingen aan ons platform te verbinden krijgen wij dagelijks honderden kortingscodes en aanbiedingen binnen en kunnen we deze eenvoudig (en gratis) verspreiden via onze websites.

Naast deze koppelingen struinen we het internet af naar de beste kortingen. En kan de community ook meehelpen. Bezoekers en webwinkels kunnen eenvoudig kortingscodes delen op onze korting-platforms. Heb je bijvoorbeeld zelf een kortingscode gevonden en is deze nog niet beschikbaar op één van onze websites. Deel deze kortingscode en help zo ook anderen aan de beste korting. Deze worden na keuring toegevoegd aan de website(s).

Veel bespaar plezier! 

Facts & Figures

21.091
kortingen
9.921
Kortingscodes
+110.000
Leden
13
Landen

Contact

Naam*
E-mailadres*
Onderwerp*
Vul hier uw vraag of opmerking in*

Adres:

Adjust Media B.V.

Hoendiepstraat 44-1

1079 LW Amsterdam

Nederland

Bedrijfsgegevens:

KvK: 54365430

VAT: NL851276003B01