SAS vouchercodes 2019

Alle geldige SAS kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code

SAS aanbiedingen om goedkoper te vliegen

Geldig vanaf 15 Jan t/m 21 Feb 2019

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Met SAS Scandinavian Airlines kies je voor de meeste flexibiliteit en comfort, en meestal ook nog eens de laagste prijs. Boek jouw vliegtickets voor Scandinavië met SAS Business, Economy Extra of extra goedkoop met Economy.

Met de vliegtuigen van SAS vlieg je vanuit Amsterdam dagelijks 4 keer naar Kopenhagen, 3 keer naar Stockholm en 2 keer naar Oslo, vanuit daar kan je nog eens naar meer dan 60 bestemmingen binnen Scandinavië vliegen.

Daarnaast bieden zij ook intercontinentale en Europese SAS vluchten aan. Deze worden aangeboden in een drie verschillende klassen: de Business Class, Economy Extra en Economy Class. Boek snel de voordelige vliegtickets via Flysas.com en profiteer direct van alle voordelen van het vliegen met deze betrouwbaar luchtvaartmaatschappij.

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor SAS gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Super lage prijzen bij SAS Scandinavian Airlines

Korting bij SAS? Bespaar met 1 actuele SAS kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
flysas.com

Gebruik een Flysas.com vouchercode tijdens het boeken en krijg korting op je vliegtickets. Ook dankzij een last minute of andere aanbieding kan je goedkoper vliegen met Scandinavian Airlines. Bekijk nu snel onze aanbiedingen en kortingen voor een mooie deal.

Categorie: 
Reizen

Vergelijkbare webwinkels

247Parking BajaBikes Kras Center Parcs Traveldeal