Western Union kortingscodes 2019

Alle geldige Western Union kortingen, codes en acties van 2019

Deel een Code
(Er zijn geen actieve codes)

De beste kortingscodes in jouw inbox?

Ontvang 2 keer per week de gratis beste kortingscodes en aanbiedingen via de mail. Schrijf je in en bespaar wekelijks met onze codes en acties.
Western Union komt van oorsprong uit Amerika en is gespecialiseerd in de financiële dienstverlening en communicatie. Deze instelling heeft als bekendste dienst een manier om geld over te maken naar mensen waar ook ter wereld. Dit zonder tussenkomst van een bank, of een ander financieel tussenpersoon.

Hoe werkt het? Een persoon in een bepaald land maakt geld over waarbij hij een specifiek filiaal en persoon noemt, hierna kan die betreffende persoon op vertoon van een paspoort of ander identificatiebewijs het geld contant afhalen. Dit kan tegenwoordig al binnen een paar minuten. Het is een eenvoudige manier om in bijvoorbeeld noodsituaties spoedig geld over te maken bij mensen in andere landen. The Western Union Bank staat voor integriteit, Partnerschap, Passie en Teamwork. Een veilige manier om spoedig geld over te maken waar ook ter wereld!

Help Elkaar Met Besparen!

Zelf een kortingscode voor Western Union gevonden? Help de bezoekers van Mijnkortingscode.nl dan met besparen door deze code hieronder door te geven.

Verloopdatum (optioneel)

Oh No! Deze aanbiedingen heb je helaas gemist...

Tijdelijk geen transactiekosten bij Western Union
WU1
WesternUnion actiecode: 15% korting op Money Transfer
WUNL15

Korting bij Western Union? Bespaar met 0 actuele Western Union kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties van januari 2019.

Direct naar: 
westernunion.com

Via de Western Union Bank kun je veilig en razendsnel geld overmaken over de gehele wereld. Ideaal voor in noodsituaties tijdens vakanties, of wanneer je iemand financieel wil helpen in het buitenland. Bekijk hier hoe je zo goedkoop mogelijk snel geld kunt overmaken. Soms kan je zelfs korting krijgen op de dienst van Westernunion.nl door bijvoorbeeld gebruik te maken van een tijdelijke actie of een Western Union kortingscode. Deze zijn uiteraard hier verzameld.

Categorie: 
Web Services

Vergelijkbare webwinkels

Mijndomein Storytel Car2go BitDefender Magix