Extra korting en winacties als member! - Gratis aanmelden

Roompot kortingscodes

Alle kortingscodes & aanbiedingen van oktober 2016
Roompot kortingscodes
Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie en nog minder betalen ook? Kijk hier voor de beste aanbiedingen en kortingen van Roompot Vakanties. Wij hebben alle Roompot kortingscodes, actiecodes en webdeals op een rij gezet om het boeken nog voordeliger te maken. Bezoek direct Roompot >
 

40% korting met de vroegboekkorting bij Roompot

Geldig: 41 dagen
 
Blijf op de hoogte van onze exclusieve kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle aanbiedingen van Roompot Vakanties

Geldig: onbekend

Boek een voordelige Roompot Experience: een huisje plus een leuke activiteit

Geldig: onbekend

Profiteer nu van 40% vroegboekvoordeel op Roompot.nl

Geldig: verlopen
Boek nu je favoriete vakantie voor 2016 en profiteer van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Deze is bovendien te combineren met jonge gezinnen- en 55+ korting, waardoor je voordeel kan oplopen tot maar liefst 40%. Kijk snel verder en laat de voorpret maar alvast beginnen.

Ga goedkoop op vakantie met de Roompot vroegboekactie

Geldig: verlopen
Bij een hoofdboeking van minimaal 7 nachten op één van de Roompot parken heb je recht op een gratis weekend, midweek óf horecacheque van €50 (geldig voor zowel huren als kamperen). Bij een hoofdboeking van minimaal 3 nachten en maximaal 6 nachten heb je recht op een gratis midweek (geldig voor zowel huren als kamperen).
 

Overige acties van Roompot

 
 
 
 
 

Meer informatie over Roompot

Roompot heeft meer dan 100 vakantieparken en meer dan 20 kampings in de aanbieding. Hiermee zijn ze naar eigen zeggen de grootste aanbieder van vakantiehuisjes van Nederland. De parken zijn verdeeld over verschillende landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Polen.

 

Profiteer van extra korting bij Roompot door bijvoorbeeld vroeg te boeken of juist gebruik te maken van Last-Minute aanbiedingen. Betalen kan met onder andere iDeal, CreditCard en bankoverschrijving.